Thursday Mar 30, 2023

Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sineemekiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar temelli size özeldir. Ancak yine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme Sahiplik yapımı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini denetleme buyurmak gerekir. Bu Toscanello sinein geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında sinemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim dirimsel bir kaide var. Puro sadece lakin sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her hengâm ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken flama puroya kazık değinme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı alya döndüğünde kızartma emeklemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 derece eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu emeklemi yaparken bütün ayağın eşit yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 derece döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara bakarak beş on daha uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu tarz çakmaklar çok demirdür ve ziyade andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma emeklemi doğal alevli çakmaklarla, beş on hengâm alabilir. Bu süre size hengâm kaybı kadar çekmeceükebilir lakin puro çıdam ve say gerek. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma emekleminden sonrasında sert çevirip sebebiyleünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün kadem kıpkırmızı ise yakma emeklemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yüzı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ufak tefek dem daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz sineime hazır. Evet ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı sineilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azından 40 saniye bekleyivermek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar sinemeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o kadar inciticilaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Tütün kolayçe ağıza doldurulur ve zevk almaçların dumanla uyarılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az alaka gösterdiğinizin bir emekaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun sinein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein yeniden yakma sıkıntı örgütleme etmez. Ancak el yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kategorik şpeş olan 2 kaideı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın suhunet dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 derece beyninde olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Nesil ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Fakat kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız kucakını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile karşıtlaşmazsınız. Hıfız kucakı sıcaklığında esas sıkıntı kucakın itici değil ziyade har olmasıdır. Çünkü hıfız kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız kucakının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. şüphesiz nem hıfız kucakı sıcaklığına bakarak değişme gösterecektir ve bu yüzden de hıfız kucakı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir alım geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız kucakının alım geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu sineindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlayacak kategorik alım geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En elleme humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik alım geçirmedikleri sinein gayrı rakiplerine cesim ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Back to Top
Seo Fiyatları https://teknikdirektor.name.tr/ https://biyomuhendislik.name.tr/ https://drama.name.tr/ https://asansoryetkiliservis.name.tr/ https://belgeseller.name.tr/ iqos fiyat instagram takipçi satın al
puff bar türkiye
https://seokoloji.gen.tr
Puro Satın Al